KLAUS IOHANNIS, PROCES ANI-INCOMPATIBILITATE. Codrin Ștefănescu: O viclenie!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a avut o reacție acidă la adresa prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis. 

Marți, ÎCCJ a decis în favoarea ANI. Klaus Iohannis va fi judecat pentru incompatibilitate. 

"Ipocritul de Iohannis – viclean copil de casă al lui Traian Băsescu - devine un personaj tot mai lugubru. Din declarațiile sale legate de candidatură, indiferent de decizia instanței în cazul dosarului său, înțelegem că vizavi de Justiție va avea o atitudine ca a lui Traian Băsescu – va face totul să se apere pe el și pe ai lui, mimând simultan că susține independenta Justiției. Ca și Traian Băsescu, Iohannis vede în președinție un loc în care să câștige imunitate. Cum poate să afirme că va candida la Președinție indiferent de verdictul Justiției în ceea ce privește incompatibilitatea sa?" este declarația lui Codrin Ștefănescu.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a adăugat că "În mintea lui Iohannis a încolțit probabil ideea că funcția de președinte îi va asigura imunitate inclusiv în acest dosar, că acest dosar va fi blocat, așa cum lui Traian Băsescu i s-a blocat dosarul Flota. Faptul că Iohannis nu este altceva decât un Traian Băsescu deghizat nu surprinde pe nimeni. Este un personaj asupra căruia planează suspiciuni, are o avere pe care nu poate să și-o justifice, a fost prins cu minciuna în mai multe rânduri, are în spate toți oamenii care au făcut atât de mult rău României în anii trecuți și se comportă adesea exact ca Traian Băsescu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel