Klaus Iohannis, primul mesaj după ce a fost huiduit la Festivalul George Enescu

Președintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un prim mesaj după ce a participat la deschiderea Festivalului Internațional George Enescu, în cadrul căruia precizează importanța evenimentului cultural pentru țară, lansând, totodată, și un apel către români, respectiv cel de a reda "culturii, și educației deopotrivă, locul care li se cuvine într-o societate puternică".

"Deschiderea de ieri seară a Festivalului Internațional „George Enescu", aflat la ediția a XXII-a, reprezintă un nou prilej pentru România de a-și promova cultura și spiritul, grație marelui nostru compozitor. Sunt convins că, timp de trei săptămâni, unul dintre cele mai importante evenimente culturale organizate la București va reuni mii de iubitori de muzică clasică, de acasă și din întreaga lume. Trebuie să redăm culturii, și educației deopotrivă, locul care li se cuvine într-o societate puternică", este mesajul postat, luni, pe pagina de socializare a președintelui Klaus Iohannis, însoțite și de trei fotografii realizate în timpul evenimentului.

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au participat, duminică seară, la deschiderea Festivalului Internațional George Enescu. La sosirea la Sala Palatului, familia prezidențială a fost întâmpinată cu aplauze, dar și cu huiduieli.

Klaus Iohannis, întâmpinat cu huiduieli la festivalul George Enescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel