Urmărește emisiunea live


Klaus Iohannis, primele declarații după consultările pentru referendum

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a susţineut declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni.

UPDATE: "Toţi cei prezenţi la consultări s-au arătat îngrijoraţi de evoluţia din zona justiţiei. Le-am spus că acest asalt al PSD asupra justiţiei, care durează de doi ani, trebuie să primească un răspuns din partea românilor. Iar acest răspuns este un referendum. Toţi participanţii au îmbrăţişat ideea unui referendum, toţi au fost de acord că oamenii trebuie încurajaţi să participe. Acest lucru mă bucură. Intenţia mea de a organiza un referendum împreună cu europarlamentarele am făcut-o cunoscută, în urmă cu câteva săptămâni. Am trimis scrisoarea pentru consultare Parlamentului. Aştept răspunsul. Am abordat şi alte teme cu care au venit delegaţiile partidelor. Cel mai important rezultat este că toţi îşi doresc un referendum. Cred că românii au dreptul să dea un răspuns acestui asalt psd-ist şi că, indiferent de opţiunile politice ale unui român care are dreptul de a merge la alegeri, cu toţii ne dorim o Românie cu o justiţie independentă, dreaptă, scoasă de sub influenţa politicului. Am discutat cu reprezentanţii care au venit azi la Cotroceni şi despre temele înaintate Parlamentului. Au fost de acord că sunt de actualitate în justiţia românească. Aceste teme au fost înaintate Parlamentului. Acestea sunt temele alese şi, după ce voi primi răspunsul Pralamentului, voi formula întrebările pentru referendum", a declarat Klaus Iohannis.

____________________________________________________________________________________________________

Președintele României, Klaus Iohannis, va face mai multe declarații, după consultările de astăzi cu PNL, USR, PMP, UDMR și minoritățile.

Mâine, urmează o nouă rundă de consultări cu cei din PSD. ALDE a anunțat că nu va participa.

DCNews va transmite LIVE declarațiile președintelui Klaus Iohannis, din această seară, 11 aprilie 2019, începând cu ora 19:00.

Vezi și: ALDE, decizie fermă, înainte de consultările cu Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel