Klaus Iohannis, prima acțiune dacă va fi președinte: Jos Guvernul Ponta!

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, exclude o confruntare televizată cu premierul Victor Ponta. Tace și i-o pregătește: prima acțiune a lui Klaus Iohannis va fi o lovitură pentru Victor Ponta. 

Klaus Iohannis a declarat, într-un interviu pentru ziarul Puterea, că nu vede posibilă o dezbatere televizată cu premierul Victor Ponta, din cauza discursului necivilizat, axat pe atacuri. 

Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis spune că "în condițiile în care bătălia pentru Cotroceni se va da între mine și premierul în funcție, câștigarea de către mine a alegerilor prezidențiale echivalează inclusiv cu o sancțiune a primului-ministru. Prezidențialele reprezintă o nouă relegitimare și o reasezare a scenei politice. Dacă cetățenii consideră că proiectul meu pentru România este mai potrivit decât cel al domnului Ponta, atunci Alianța Creștin-Liberală va avea toată legitimitatea să formeze în jurul său o noua majoritate parlamentara care, prin moțiune de cenzură, să dea jos Guvernul Ponta", a declarat Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel