Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, prima întâlnire din acest an

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi Prim-ministrul Guvernului, Dacian Cioloş, au avut luni, 11 ianuarie, la Palatul Cotroceni, prima întâlnire de lucru din acest an.

Discuțiile primei întâlniri au vizat situația actuală a guvernării, precum și prioritățile Executivului pentru acest an.

De asemenea, Prim-ministrul Dacian Cioloş l-a informat pe Klaus Iohannis cu privire la vizita oficială efectuată, în cursul săptămânii trecute, în Republica Federală Germania, cu accent pe concluziile discuţiilor purtate cu oficialii de la Berlin.

"Am avut, în această după-amiază, prima întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloș. În contextul ultimelor evenimente din Europa, am discutat despre problema refugiaților și despre modul în care trebuie să ne raportăm la această situație. Totodată, am abordat și construcția bugetului de stat pentru anul viitor și am convenit că acesta trebuie să aibă la bază o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea României astfel încât, în următoarele lui, să poată fi puse bazele reformelor în domeniile cele mai importante", a scris președintele țării pe pagina sa de Facebook, după întâlnire.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel