Klaus Iohannis, o nouă gafă. Spune că ar fi dat "pomeni electorale" dacă ar fi fost în locul lui Victor Ponta

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a făcut o nouă declarație neinspirată. Acesta l-a atacat pe contracandidatul său, Victor Ponta, pe tema "pomenilor electorale" oferite în calitate de premier. Liderul PNL a mărturisit însă că, dacă ar fi fost în fruntea Guvernului, și el ar fi recurs la astfel de măsuri.

"La sfârșitul anului, prim-ministrul a rămas ca fraierul cu banii în buzunar și se și duce la televizor să se laude că a rămas cu excedent bugetar. Așa ceva nu se va întâmpla în România pe care mi-o imaginez eu, e o Românie în care fiecare om știe ce are de făcut, fiecare instituție știe ce are de făcut, își face treaba, duce treaba la bun sfârșit și toată lumea știe ce se întâmplă.

Nu ca acum, când avem un Guvern care promite pomeni electorale peste pomeni electorale - totul crește, ar fi excepțional de frumos, dar nu se poate. (...) Mi-e teamă că după ce se termina campania electorală se va termina și reducerea CAS-ului", a declarat Klaus Iohannis, duminică, la B1 Tv.

Întrebat însă dacă nu și el, în poziția de putere a lui Victor Ponta, ar fi recurs la anumite măsuri electorale, liderul PNL a răspuns:

"Ba da, ba da. Aș fi avut (tentația să iau măsuri electorale, n.red.) și aș fi făcut acest lucru, dar în niciun caz asa. Aș fi făcut bugetul pe 2015 în august, înainte de campanie, aș fi negociat cu FMI bugetul în așa fel încât să fie ceva realist și atunci aș fi venit în septembrie în Parlament cu bugetul și ne-am fi apucat de promisiuni electorale. Dar cu măsură! Știți ce înseamnă că n-are un draft de buget? Că habar n-are ce face pe 2015!", a continuat primarul Sibiului, citat de ziare.com.

Vezi și: Iohannis vorbește în premieră despre copiii înfiați de canadieni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel