Klaus Iohannis dezvăluie cea mai mare teamă a lui Victor Ponta. "Va fi o campanie murdară, cu atacuri murdare"

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis se declară pregătit de lupta pentru un mandat la Palatul Cotroceni. Mai are un pas: să fie desemnat și de PDL. În PNL, e ales tacit, deși încă nu a avut loc nici măcar congresul pentru președinția partidului. Klaus Iohannis, sigur pe el, a dezvăluit și cea mai mare teamă a lui Victor Ponta. 

"Voi rezista la orice atac asupra mea. Va fi o campanie murdară, cu atacuri murdare. Nu îmi e teamă de o implicare a serviciilor secrete în campania prezidențială. Eu am o părere bună despre aceste servicii.", a spus, la Realitatea TV, Klaus Iohannis, despre cursa pentru Cotroceni.

VEZI și: Ce spune Iohannis despre revenirea șefului SIE în PNL

Despre Victor Ponta, în contextul actual, cel mai posibil adversar al său, nu-i este frică. Klaus Iohannis vede teama în premier. 

"Este un grup de oameni adunat de PSD. E un vehicul împins de PSD. Ei se sperie de unificarea dreptei, este spaima lor. Victor Ponta se teme de unificarea dreptei. Încearcă tot felul de lucruri prin care să deturneze atenția.", a declarat Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel