Klaus Iohannis, mutare definitivă la Bruxelles ''Pentru mine nu este nicio problemă''

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis participă joi şi vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Președintele României a făcut o serie de declarații înainte de reuniune.

„La cina informală se va discuta despre ocuparea posturilor-cheie din administrația UE", a afirmat președintele Iohannis, înainte de reuniune.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat dacă ia în calcul mutarea definitivă la Bruxelles, în contextul în care unii spun că ar fi frumos să fie președintele Consiliului European, că nu este bine să comenteze zvonuri.

Dacă aceasta e opinia cuiva, atunci pentru mine nu este nicio problemă, însă nu cred că în acest moment este bine să comentez zvonuri. Începem negocierile politice pentru președinția Comisiei Europene. Nu avem încă progrese semnificative în acest negocieri, așa că haideți să așteptăm și să vedem cun decurge discuția astăzi (joi - n.r.), poate mâine, poate săptămâna viitoare. Toată lumea este de acord că negocierile trebuie să fie rapide, astfel âncât să avem cât mai curând nume pentru aceste funcții”, a afirmat Klaus Iohannis, joi, înaintea participării la Consiliul European, întrebat dacă ia în considerarea mutarea la Bruxelles, în contextul în care unii spun că ar fi bine să fie președintele Consiliului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel