Klaus Iohannis, misiune pentru PNL: 10 ani de guvernare liberală

Klaus Iohannis, noul președinte ales al PNL a oferit, sâmbătă seară, după încheierea Congresului PNL, un scurt rezumat al evenimentului, apreciind că partidul pe care îll va conduce timp de patru ani "știe ce vrea în politica românească și luptă pentru acest scop. Vrea 10 ani de guvernare liberală".

"Acum câteva minute s-a încheiat Congresul PNL. Un Congres deosebit de important pentru noi, în care PNL și-a ales o nouă conducere și a stabilit direcțiile strategice pentru perioada care urmează. Pentru mine personal, această competiție pentru președinția PNL a fost până acum, cu siguranță, cea mai mare provocare din cariera mea politică și sunt deosebit de onorat că am fost ales președintele PNL. Împreună cu mine sunt majoritatea colegii și colegelor care au fost aleși pentru funcțiile de vicepreședinte. Îi felicit pe toți. A fost o competiție dură. Am avut 57 de candidați pentru 31 de poziții. În afară de vicepreședinți au fost aleși și cenzorii și membrii Curții de Arbitraj", a anunțat Klaus Iohannis la finalul Congresului PNL.

Citește și Culisele Congresului PNL. Filmul marii reveniri a lui Crin Antonescu: lupte surde între taberele Iohannis și Antonescu

Liderul liberalilor a continuat, prezentând care au fost cele mai importante realizări ale evenimentului organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului.

"În afară de conducerea partidului, am stabilit două lucruri clare, care vor defini parcursul PNL în perioada următoare: fuziunea cu PDL și adeziunea PNL la PPE. Congresul de astăzi a dovedit cel puțin două lucruri foarte importante: PNL știe ce vrea în politica românească și luptă pentru acest scop. Vrea 10 ani de guvernare liberală. De asemenea, am putut să constatăm ceva foarte important: PNL este o echipă, este cea mai bună echipă", a declarat Klaus Iohannis în cel mai conchis rezumat al Congresului PNL.

Citește și Norica Nicolai, despre intenția lui Crin Antonescu: N-am crezut...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel