Klaus Iohannis, Mihai Gâdea, Simona Halep și Vladimir Putin "se ciocnesc" de Paște

Gogu Neagoe, celebrul caricaturist român, s-a gândit să decoreze ouăle de Paște într-un mod inedit, cu iz politic. Dacă alți oameni aleg să le încondeieze cu iepurași sau personaje biblice, Gogu Neagoe s-a gândit la politicieni sau vedete. Zis și făcut, iar dovada o aveți în imaginile de mai sus.

"Klaus Iohannis şi Simona Halep "se ciocnesc" de Paşte. Ouă încondeiate cu chipurile personalităților, sportivilor, prezentatorilor TV, politicienilor sau vedetelor din showbiz. Pe ouă îi puteți găsi pe următorii: Barack Obama, Vladimir Putin, Klaus Iohannis, Mihai Gâdea, Octavia Geamănu, Anca Lungu, Lia Olguţa Vasilescu", a scris Gogu Neagoe pe Facebook.

Într-un interviu acordat pentru DC News, Gogu Neagoe ne-a vorbit despre artă. El consideră că succesul ține foarte mult de locul în care te naști.

"Dacă mă nășteam în altă țară, eram mult mai apreciat. De exemplu, francezii apreciază enorm arta. În Franța, se pune preț pe valoare și pe cultură. În România nu este așa. La noi în țară sunt mulți copii talentați de care nu știe nimeni. Nu îi vedem la niciun post de televiziune și nici în ziare. Este păcat și grav că așa se întâmplă lucrurile. Chiar dacă lucrurile merg prost în țara noastră, nu voi pleca din România", ne-a spus Gogu Neagoe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel