Klaus Iohannis mesaj pentru peste 1 milion de români, care sărbătoresc Paștele Catolic: Avem nevoie de credință și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă - VIDEO

foto captură video presidency.ro
foto captură video presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video pentru Paștele Catolic. 

Peste 1,1 milioane de români catolici sărbătoresc duminică, 4 aprilie 2021, Sfintele Paști. Președintele Klaus Iohannis le-a transmis, printr-un mesaj video, ”Sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate”. 

”În acest momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credință și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă. Traversăm, de mai bine de un an, o perioadă dificilă provocată de pandemia de COVID-19. Împreună, având grijă de sănătatea noastră ș ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăși cu bine aceste momente grele” a spus președintele Klaus Iohannis, mulțumind pentru solidaritate și responsabilitate.

”Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite și ne vom putea întâlni în siguranță cu toți cei apropiați” a mai transmis președintele țării. ”Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificații spirituale, să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni. Christos a Înviat!” a transmis președintele. 

Mesajul complet: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel