Klaus Iohannis, mesaj pentru clasa politică, lansat de Ziua Micii Uniri

Președintele Klaus Iohannis recomandă întregii clasei politice să redescopere, nu doar în vocabularul politic, ci și ca fundament pentru decizii și acțiuni, cuvântul "responsabilitate" și să se unească pentru a împlini aspirațiile românilor.  

În urmă cu puțin timp, după ce a participat la festivitățile organizate la Iași cu prilejul împlinirii a 156 de ani de la Unirea Principatelor Române, președintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un apel adresat întregii clase politice, precum și mai multe fotografii de la manifestările la care a luat parte sâmbătă. 

"Aşa cum s-a întâmplat acum un secol și jumătate, și clasa politică de astăzi trebuie să se ridice la înălțimea idealurilor pe care națiunea română le nutrește. În spatele unității şi solidarității unei națiuni trebuie să stea responsabilitatea fiecăruia dintre noi, dar și a clasei politice, a celor aleși să reprezinte interesele și să împlinească aspirațiile acestui popor. Responsabilitate este un cuvânt pe care va trebui să îl redescoperim. Nu doar în vocabularul politic, ci ca fundament pentru decizii și acțiuni", a scris președintele Klaus Iohannis, pe contul său de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel