Klaus Iohannis, mesaj înainte de discursul din Parlament

Președintele Klaus Iohannis se adresează Parlamentului chiar înainte de votul pentru ridicarea imunității deputatei Elena Udrea și la o zi după ce fostul președinte Traian Băsescu l-a atacat. 

"Astăzi mă voi adresa Camerelor reunite pentru a marca începutul primei sesiuni parlamentare din acest an. Parteneriatul Președintelui cu Parlamentul răspunde nevoii de a restabili încrederea în această instituție fundamentală a democrației. Îmi doresc un Parlament puternic, pentru că un Parlament slab înseamnă o verigă slabă în construcția democratică. Un Parlament lipsit de credibilitate nu face decât să îndepărteze cetățenii de politică și să lase loc îndoielii, resemnării sau cinismului", a scris președintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu a criticat pactul pentru Apărare semnat de președinte cu partidele parlamentare și a spus că România are în continuare nevoie de Mecanismul de Cooperare și Verificare.

Traian Băsescu l-a atacat pe Klaus Iohannis, la Congresul PMP. Ce i-a reproșat 

Președintele Klaus Iohannius merge în Parlament chiar înainte de votul pentru ridicarea imunității deputatei Elena Udrea. 

Preşedintele Klaus Iohannis va merge astăzi, la ora 16:00, în Parlament pentru a adresa un mesaj aleşilor. Este pentru prima dată când preşedintele Klaus Iohannis se adresează plenului reunit, de la preluarea mandatului, la 21 decembrie 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel