Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Poliției Române

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis miercuri un mesaj tuturor polițiștilor, cu ocazia zilei Poliției Române. Șeful statului îi îndeamnă pe aceștia să fie "un model de curaj, responsabilitate și bună conduită în societate".

"Cu prilejul zilei Poliției Române, vă transmit tuturor, comandanți, polițiști și angajați ai Poliției, aprecierea mea față de eforturile dumneavoastră în îndeplinirea numeroaselor misiuni de protecție a comunităților, a cetățenilor și a bunurilor acestora. Seriozitatea și profesionalismul de care dați dovadă în aplicarea legii arată că Poliția Română este o instituție responsabilă, sigură și de încredere", transmite Klaus Iohannis în mesaj.

Președintele arată că, prin natura activității pe care o desfășoară, polițiștii se află deopotrivă în slujba cetățenilor și a statului.

Vezi și: Iohannis, criticat de un ministru după ce a refuzat să promulge o lege

"Am încredere în capacitatea dumneavoastră de a răspunde prompt și eficient la toate provocările care pot afecta ordinea publică și sunt convins că veți contribui în continuare, cu devotament și dăruire, la creșterea gradului de siguranță publică și la întărirea sentimentului de securitate în rândul cetățenilor. Vă urez multă putere de muncă în îndeplinirea sarcinilor zilnice și să fiți un model de curaj, responsabilitate și bună conduită în societate. La mulți ani!", conchide Klaus Iohannis.

Ziua Poliției Române se sărbătorește din anul 2002, la 25 martie, odată cu sărbătoarea creștină Buna Vestire. Ziua Poliției este cuprinsă și în Legea privind organizarea și funcționarea Poliției Române (legea nr. 218/ 23 aprilie 2002, publicată în M.O. nr. 305 din 9 mai 2002).

Citește și: Un condamnat în Dosarul ”Telepatia” îi cere grațierea lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel