Klaus Iohannis, luat cu asalt. Vor urma fotografiile zilei

Klaus Iohannis a participat, vineri, la Palatul Cotroceni, alături de 120 de copii, la aniversarea a 25 de ani de la semnarea Convenţiei ONU cu privire la drepturile copilului. La finalul evenimentului, președintele fiind asaltat să dea autografe şi să facă fotografii cu aceştia.

Evenimentul a debutat cu citirea de către un copil a Manifestului copiilor.

'Dragi adulţi, vă mai amintiţi cum e să fii copil, cum trebuia să vă conformaţi regulilor stricte, cum voiaţi să fiţi ascultaţi şi aveaţi mereu în minte cuvintele 'când eu voi fi mare...'!? Doreaţi să schimbaţi şi să revoluţionaţi sistemul. (...) Noi, adulţii de mâine, vom forma societatea viitorului, o versiune îmbunătăţită a unui motor ale cărui piese sunt proiectate şi fabricate astăzi în speranţa că va funcţiona mai bine decât cele de până acum', se arată în documentul care i-a fost înmânat preşedintelui Iohannis, împreună cu semnăturile.

În manifest se mai arată că părerile copiilor sunt ignorate de cele mai multe ori. După ce a susţinut un discurs, Klaus Iohannis i-a întrebat pe copii dacă doresc să facă o fotografie împreună şi a mers lângă ei. Cei 120 de copii i-au cerut preşedintelui Iohannis să le dea autografe şi să facă selfie-uri cu ei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel