Klaus Iohannis, la SIAB, evenimentul auto al anului

Miercuri seara, președintele Klaus Iohannis a fost oaspetele Salonului Internațional de Automobile București, aflat în două pavilioane  de la  Romexpo.

Președintele României a fost întâmpinat de Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, și de cel al Asociației Constructorilor și Importatorilor de Automobile din România, George Grigorescu, dar și de consilierul prezidențial Cosmin Marinescu.

Timp de o oră, Klaus Iohannis a fost ghidat de Mihai Daraban și George Grigorescu la standurile constructorilor de automobile , purtând discuții cu reprezentanții celor mai mari companii din domeniu.

[citeste si]

Iohannis a ținut să aprecieze realizăriele Ford din România, având o discuție cu  Attila Szabo, directorul Ford România.

Marele absent de la SIAB este totuși Dacia, fapt semnalat și de Iohannis, care a declarat că la următoarea ediție și-ar dori să viziteze și standul producătorului francez. Ar fi interesant ca data viitoare să ne oprim și la Ford și la Dacia. Sunt convins că se vor găsi soluții. Nu știu de ce nu s-au găsit acum, dar cred că au fost motive obiective, a dclarat Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel