KLAUS IOHANNIS, la protestul de la COTROCENI. Ceai pentru oamenii din stradă

Klaus Iohannis a fost la protestul de la Palatul Cotroceni. Președintele a stat câteva minute, apoi a plecat. Șeful statului a avut o scurtă replică. Vedeți aici depre ce este vorba.

Klaus Iohannis se pare că a încercat să stabilească un dialog cu oamenii care se aflau în fața Palatului Cotroceni, dar nu a fost primit foarte bine. Protestatarii l-au huiduit, motiv pentru care președintele a plecat după ce i-a privit câteva minute.

(w670)

Apoi, după retragerea lui Klaus Iohannis, consilierii săi au venit să aducă ceai oamenilor din stradă. Aceștia au spus că nu au nevoie de nimic din partea președintelui.

"A venit să ne dea ceai? Își bate joc de noi? A venit să ne dea o cană de ceai? Nu avem nevoie de pomana lui Klaus Iohannis!", a spus un protestatar nervos.

[citeste si]

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat miercuri, din nou, în fața Palatului Cotroceni pentru a-i cere demisia președintelui Klaus Iohannis.

Pe pancartele purtate de manifestanți se putea citi "Jos acoperiții din Justiție", "Demisia pentru trădare, nu dezbinare", "Mediator, nu dezbinare", "Respectă-mă să te respect".

A fost a patra zi consecutiv când s-a protestat în fața Palatului Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel