Klaus Iohannis, la meciul României din FED CUP. Va cânta imnul alături de Simona Halep - Surse

foto: prosport.ro
foto: prosport.ro

Echipa de Fed Cup a României va juca în acest weekend (7-8 februarie), la Galaţi, cu reprezentativa Spaniei, într-un meci contând pentru Turul 1 al Grupei Mondiale II. Importanţa evenimentului este cu atât mai ridicată cu cât preşedintele României, Klaus Iohannis, a acceptat invitaţia Simonei Halep de a asista la primul meci de sâmbătă.

Imediat după alegerile prezidenţiale câștigate de Klaus Iohannis, Simona Halep i-a lansat noului președinte invitația de a cânta alături de colegele sale imnul României înaintea primei confruntări cu Spania din Fed Cup. Președintele a acceptat atunci provocarea, iar acum rămâne de văzut dacă se va ține de cuvânt.

Vezi aici detalii cu schimbul de replici dintre cei doi: Halep, provocare fabuloasă pentru Iohannis. Cum a răspuns acesta

Federaţia Română de Tenis i-a trimis o invitaţie specială preşedintelui ţării, pentru a fi prezent la partida România - Spania, iar Simona Halep nu a abandonat ideea de a intona imnul național alături de noul șef al statului.

Conform unor surse citate de prosport.ro, Klaus Iohannis se va ține de cuvânt și va fi prezent la confruntarea României cu Spania din Fed Cup. Chiar în aceste zile, SPP a studiat patinoarul din Galați și împrejurimile.

Preşedintele va fi prezent la primul meci de sâmbătă (tragerea la sorţi încă nu a avut loc), astfel că va prinde şi momentul intonării imnurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel