Klaus Iohannis, întrebat de ce a ales un avion de lux pentru deplasarea în Coreea de Sud: "Economia României nu șchioapătă"

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerea avionului pentru deplasarea în Coreea Sud.

"În condiţiile în care economia României şchioapătă oarecum, de ce aţi ales o nouă vizită cu un avion de lux, în timp ce membrii Executivului au venit cu un avion de linie?", a fost întrebarea adresată de un jurnalist, în timpul declarațiilor susținute de președintele Klaus Iohannis în Coreea de Sud.

"În primul rând, economia României nu șchioapătă, ci creşte în continuare. Nu cred că putem să facem o legătură între acestea două. Da, am venit într-o deplasare externă, aşa cum au fost multe altele, în interesul şi pentru România.

Klaus Iohannis: Nu ştiu cum definiţi un avion de lux

Nu ştiu cum definiţi un avion de lux. Eu am venit cu o aeronavă mică", a spus Klaus Iohannis.

Vezi și: Iohannis a zburat în Coreea de Sud cu avionul de lux, de la Sibiu. Miniștrii, cu alte zboruri. Bogdan Chirieac: Nu și-a modificat cu un milimetru comportamentul

Klaus Iohannis a zburat cu aceeași aeronavă privată de lux cu care a mers în Emiratele Arabe și în țări din Africa, anul trecut.

Surse din MApN ar fi declarat că ceilalți miniștri au plecat cu alte avioane spre Coreea de Sud, deși aeronava companiei Global Jet Luxembourg cu care a plecat acesta poate transporta în total 13 persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel