Klaus Iohannis îl atacă pe Victor Ponta cu propriile lui arme

Victor Ponta, în ziua când și-a lansat candidatura la prezidențiale, a spus: ”Nu vreau să mă acuze nimeni sau să spună că e un defect faptul că sunt român sau ortodox în ţara mea”, făcând indirect referire la Klaus Iohannis, care este luteran.

vezi și: Traian Băsescu, scenariu SUMBRU pentru Victor Ponta. Ce se va întâmpla dacă Ponta nu va câștiga funcția de președinte

Acum, liderul PNL îi răspunde premierului spunând că există articole în Constituție care arată că oamenii sunt egali când vine vorba de religie și etnie.

Folosirea religiei candidaţilor la prezidenţiale în campania electorală este considerată de Klaus Iohannis drept o încercare penibilă de atac la care nu doreşte să răspundă.

"Nu voi face declaraţii legate de religie în campania electorală, fiindcă nu mi se pare corect. Una peste alta sau mai ales pentru că România este un stat laic, dacă îmi permiteţi să ne amintim împreună că nu întâmplător în Constituţie au apărut articole precum cel legat de egalitatea în drepturi, indiferent de religie, etnie", a declarat Iohannis după ce din tabăra PSD au început să fie lansate diferite atacuri privind religia sa, scrie Gandul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel