Klaus Iohannis și Victor Ponta, mesaje pe Facebook, după închiderea urnelor

Klaus Iohannis și Victor Ponta, cei doi finaliști din cursa pentru Palatul Cotroceni, nu și-au uitat votanții din mediul on-line, duminică seară, după închiderea urnelor de vot. 

Victor Ponta, candidatul Alianței PSD-UNPR-PC la Președinție, le-a mulțumit fanilor din mediul virtual, postând pe contul său de socializare o imagine pe care a fost scris mesajul "Astăzi am făcut România puternică! Vă mulţumesc pentru sprijin!".

La scurt timp, și prezidețiabilul ACL, Klaus Iohannis, a adresat un mesaj pentru fanii din medul on-line: "În această noapte, datorită vouă, începe o altfel de Românie. România pe care ne-o dorim nu este nici una a conflictului, nici una a răzbunării. Votul și cuvântul vostru au pus temelia ei. Haideți ca prima cărămidă pe care o așezăm pe acest edificiu să fie una trainică! Votul nostru a fost și rămâne unul pentru rațiune, pentru dialog și responsabilitate. Avem ocazia de a-l demonstra și în fapte!", a transmis Klaus Iohannis, după ce, anterior, își actualizase fotografia contului său de Facebook cu mesajul: "AȚI SCRIS ISTORIE! Pentru prima dată, online-ul a făcut diferența!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel