Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, fani ai Simonei Halep: Ne dorim să avem cât mai multe ”Simone”

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a fost prezentă, duminică, la turneul de tenis "Sibiu Open", unde a premiat mai mulți copii. Cu acest prilej, Carmen Iohannis a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei urmăresc meciurile televizate ale jucătoarei, de câte ori au ocazia, dar și că, deși este o ”practicantă a tenisului de puțin timp, perseverează”.

Soția președintelui Iohannis: Suntem mândri de Simona Halep. Ne dorim cât mai multe "Simone" în tenis

Soția președintelui României, Carmen Iohannis, a premiat duminică seara mai mulți copii prezenți la turneul de tenis "Sibiu Open", prilej cu care a recunoscut că atât ea, cât și Klaus Iohannis sunt fani ai Simonei Halep și urmăresc meciurile jucătoarei, de câte ori au ocazia.

"Suntem mândri de Simona. Ne dorim să avem cât mai multe 'Simone' în lumea tenisului și sper ca acest turneu să aducă tenisul în prim-plan și câți mai mulți părinți să își îndrume părinții către tenis", a declarat Carmen Iohannis, duminică seară, la festivitatea de premiere de la ”Sibiu Open”.

[citeste si]

Întrebată dacă urmărește transmisiile televizate de la meciurile Simonei Halep, Carmen Iohannis a răspuns: "Când pot, da. În casă, cu soțul, ne uităm amândoi", citează Agerpres.

Practicantă a tenisului de puțin timp, Carmen Iohannis a declarat că "nu este avansată, dar perseverează în acest sport."

"Nu sunt avansată, dar perseverez. Important în sport este să perseverezi și nu neapărat să câștigi, participarea contează. (...) Îmi dă o stare de bine și mă simt foarte bine, ca orice alt sport", a explicat soția președintelui Iohannis.

Carmen Iohannis îi îndeamnă pe părinți să își încurajeze copiii să facă sport, pentru că ne aduce bucurie și ne face să ne simțim mult mai bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel