KLAUS IOHANNIS și-a depus candidatura oficial la BEC

Klaus Iohannis şi-a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral Central, dosarul de înregistrare a candidaturii pentru alegerile prezidenţiale. Liderul PNL a venit la BEC cu o întârziere de aproximativ o oră și jumătate față de ora stabilită.

VEZI ȘI: ADRIAN NĂSTASE, ANUNȚ MULT AȘTEPTAT: M-am hotărât, în sfârșit!

Klaus Iohannis a fost însoţit la sediul BEC de Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Mircea Ionescu Quintus, Ludovic Orban, Sorin Roșca Stănescu și alții.

Klaus Iohannis, la fel ca Victor Ponta, a depus la BEC peste două milioane de semnături ale susținătorilor candidaturii sale.

Iată declarațiile lui Klaus Iohannis: 

"Am intrat în drum drept spre Cotroceni.

Mulțumesc celor peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine. Este un număr impresionant de semnături care s-au adunat în doar câteva săptămâni. Este un timp record, iar acum a venit vremea faptelor.

Oamenii mă cunosc. Sunt mai puțin un om al vorbelor. Sunt un om al faptelor.

Vreau să candidez pentru că vreau altfel de politică în țara noastră: mai puțin spectacol, mai puțină gălăgie, mai multe soluții pentru oameni, pentru România.

Eu nu am în spate niciun fel de grupuri de interese. Îi am în spate doar pe oamenii care au semnat pentru mine. Este o echipă mare și puternică. Sper, pe parcursul campaniei, la cele 2.200.000 de persoane să se mai adune și alți oameni care vor să meargă pe același drum cu mine. Forța lor este și forța mea, iar viziunea mea sper să fie și viziunea lor pentru țară."

După declarațiile făcute, susținătorii l-au răsplătit cu ropote de aplauze.

De asemenea, în această zi, premierul Victor Ponta îşi lansează candidatura la funcţia de preşedinte al României sâmbătă, pe Arena Naţională, la eveniment fiind aşteptate, potrivit organizatorilor, aproximativ 70.000 de persoane, din toată ţara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel