Klaus Iohannis- GRIVCO. Codruț Sereș face noi dezvăluiri

Fostul ministru al Economiei, Codruț Sereș, a făcut noi afirmații despre întâlnirile lui Klaus Iohannis de la Grivco. 

"Mai întâi a fost o întâlnire mai mare, mai largă la care au participat mai mulţi lideri politici, după care a avut loc această întâlnire dintre domnul Johannis şi domnul Voiculesc la Grivco. Întâlnirea separată a fost ultima. În prima întâlnire s-a discutat de variante de prim-ministru", a declarat Codruţ Şereş la România TV.

Mai mult, cei doi s-ar fi întâlnit în repetate rânduri şi la Sibiu, nu doar o singură dată, cum a afirmat Klaus Johannis. "Din 2003 încoace, s-au întâlnit cel puţin o dată pe an", susţine Şereş.

Klaus Iohannis-GRIVCO. Reacția lui Crin Antonescu

Întrebat dacă a existat o discuţie în 2009 la sediul Grivco legată de numirea lui Klaus Johannis ca prim-ministru la care să fi asistat şi primarul din Sibiu, Crin Antonescu a răspuns: "După cunoştinţa mea, nu. În orice caz, împreună cu mine, nu. Întăresc declaraţia corectă a domnului Mircea Geoană: A avut loc o singură întâlnire între mine, ca preşedinte al PNL, liderii PSD de atunci Mircea Geoană, Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Viorel Hrebenciuc şi Dan Voiculescu în care eu am pus problema discutată anterior cu domnul Geoană, că suntem gata să-i acordăm susţinerea în turul II, dar cerem ca, în cazul unei victorii, Klaus Johannis să fie premierul independent al unui guvern de coaliţie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel