Klaus Iohannis, ghinion. Lia Olguța Vasilescu: O greșeală de candidat. Un pierzător

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

"Ghinionul dreptei", "pierzător", "greșeală de candidat" sunt doar câteva dintre caracteristicile găsite de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, cu privire la prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis. 

"Cu fiecare nouă gafă pe care o face, Klaus "Ghinion" Iohannis le arată tuturor celor din tabăra de dreapta ce greșeală imensă au făcut acceptându-l ca și candidat. Pe zi ce trece, Iohannis demonstrează că este un pierzător și un gafeur, un politician incapabil să răspundă chiar și celor mai elementare întrebări legitime despre trecutul său sau care țin de competențele unui candidat la Președinție. Klaus "Ghinion" Iohannis a arătat că nu știe cât este salariul minim în România, că nu cunoaște Constituția, că nu știe cât e salariul mediu în orașul pe care l-a condus, că nu poate explica de unde a avut bani pentru a-și cumpăra 6 case și că nu poate răspunde atunci când e întrebat cât câștiga din meditațiile oferite și dacă plățile se făceau într-un cadru legal, fiscalizat", a declarat Lia Olguța Vasilescu. 

KLAUS IOHANNIS, 'GHINION'. Emil Hurezeanu: "Își protejează soția". Cine este Carmen Iohannis 

Primarul Craiovei și vicepreședinte al PSD adaugă: "Nici nu mai amintesc de aroganța maximă pe care a afișat-o, adresându-se sec cu formula "ghinion" profesorilor care nu și-au putut cumpăra, la fel ca el, 6 case. Klaus Iohannis este ghinionul dreptei, o greșeală de candidat! Nu vreau să dau lecții celor din PDL-PNL și, în general, oamenilor lui Băsescu, dar Iohannis ar face mai bine să nu mai scoată un cuvânt până la alegeri. Măcar ar pierde onorabil, fără a se face de râs". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel