Klaus Iohannis, fotografii senzaționale în mijlocul tinerilor

Președintele Klaus Iohannis a postat, marți, pe pagina sa de socializare, două imagini în care a fost surprins râzând în mijlocul tinerilor. Fotografiile au fost realizate la deschiderea oficială a celei de-a XI-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România (FOSR) care se desfășoară la Galați.

"Am participat astăzi, la Galați, la deschiderea Forumului Organizaţiilor Studenţeşti din România. Doar prin implicarea studenților, pe care îi consider parteneri valoroși, cât și a statului, putem construi un sistem de educație performant, atractiv și accesibil. Numai împreună putem rezolva problemele din sistem. ‪#‎RomâniaEducată‬ implică tocmai o asemenea abordare realistă, bazată pe dialog, consens și soluții eficiente", a scris preşedintele Iohannis, pe Facebook, unde a postat și două fotografii de la eveniment alături de tinerii dornici de a-și face selfie-uri cu șeful statului.

Citește și: Iohannis, invitat la cel mai important eveniment anual studențesc din țară

"FELICITARI ! ASA VA VREM ZIMBIND ! MULT SUCCES INCONTINUARE !", "da d-le Presedinte al Romaniei Klaus Johannis gestul de a participa la deschiderea Forumului Organizatiilor Studentesti trebuie sa dea importanta tinerilor studenti si a tinerilor in special ei fiind viitorul Romaniei si se cere implicarea tinerilor tot mai adinc in societatea , politica , economia romaneasca tineretul sa nu fie gata sa emigreze in lume de saracie si de faptul ca nu are un viitor in Romania", "Zâmbete frumoase! Gălățenii va iubesc!", sunt câteva dintre comentariile internauților la postarea președintelui Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel