Klaus Iohannis, fotografie cu un manelist celebru la New York. "Îi ceream părerea despre noua melodie"

Administraţia Prezidenţială
Administraţia Prezidenţială

Preşedintele Klaus Iohannis apare într-o fotografie făcută la New York alături de un manelist celebru din România. 

"La ziua tatălui meu, îi ceream părerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie, ‘’Dacă simţeaţi că sunt fraier, m-aţi fi aruncat în aer‘’, iar el mi-a răspuns cu un zâmbet …

Voi ce spuneţi de ideea melodiei???", a scris Sorinel Puştiu, la fotografia postată alături de preşedintele Klaus Iohannis.  

Klaus Iohannis participă la Adunarea Generală ONU 

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut miercuri, 22 septembrie 2021, la New York, o întrevedere bilaterală cu Secretarul General al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), Louise Mushikiwabo, în marja participării la segmentul la nivel înalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU), se arată într-un comunicat de presă.

Discuțiile au vizat o paletă largă de subiecte privind cooperarea României cu OIF, pornind de la rolul țării noastre de stat-far al Francofoniei în regiune și în lume. Totodată, a fost abordată tema pregătirilor pentru cel de-al XVIII-lea Sommet al Francofoniei (Tunisia, insula Djerba, 20-21 noiembrie 2021), dedicat Conectivității în diversitate și tehnologiei digitale ca vector de dezvoltare și de solidaritate în spațiul francofon.

În cursul dialogului bilateral, o atenție deosebită a fost acordată colaborării pe palierul inițiativelor din sfera educației și cercetării. În context, Președintele Klaus Iohannis a salutat deschiderea Secretarului General Louise Mushikiwabo de a împărtăși cu statele membre OIF și în parteneriat cu Organizația concluziile, axele identificate și strategiile pentru un sistem educațional performant și îmbunătățit, așa cum vor rezulta din aplicarea proiectului „România Educată”, lansat la inițiativa Președintelui României.

Secretarul General al OIF a salutat rolul pe care România îl joacă

Secretarul General al OIF a salutat rolul pe care România îl joacă la nivelul Organizației, inclusiv în planul solidarității intra-francofone, apreciind, între altele, contribuția voluntară a României pentru fondul de solidaritate creat de Organizația Internațională a Francofoniei pentru femei, La Francophonie avec Elles, precum și acordarea – în mod neîntrerupt, începând cu anul 2007 – de burse doctorale şi post-doctorale de cercetare prin programul „Eugen Ionescu” și acordarea de contribuții voluntare umanitare și de dezvoltare internațională, în principal prin intermediul agențiilor ONU prezente în teren.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy