KLAUS IOHANNIS - FED CUP: Prin prezența mea, reconfirm susținerea pentru sportivii români

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis că prin prezenţa sa, sâmbătă, la primul meci al întâlnirii de Fed Cup dintre România şi Spania, reconfirmă susţinerea pentru sportivii care reprezintă ţara la competiţiile internaţionale.

"Sportul a reprezentat dintotdeauna o activitate care ne menţine sănătoşi, dar şi competitivi. Prin prezenţa mea astăzi la Fed Cup, reconfirm susţinerea pentru sportivii români care ne reprezintă la competiţiile internaţionale şi îi asigur de toată admiraţia mea. Felicitări echipei României!", a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook, după ce a fost prezent la Galați și a asistat la meciul câștigat de Simona Halep. Alături de mesaj, președintele a postat și trei fotografii pe rețeaua de socializare.

România şi Spania se află la egalitate, scor 1-1, după prima zi a întâlnirii de Fed Cup de la Galaţi, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II. Simona Halep a învins-o, scor 6-2, 6-1, pe sportiva Silvia Soler-Espinosa. În a doua partidă, Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă, scor 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

La ceremonia care a marcat începutul întâlnirii cu Spania, jucătoarele românce au intonat imnul României de pe teren, iar Klaus Iohannis din tribune. Înainte de începerea primului meci, echipa României a mers în faţa lojei în care se afla președintele, iar sportivele au dat mâna cu acesta.

Vezi și: PROGRAMUL MECIURILOR ROMÂNIA - SPANIA în FED CUP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel