Klaus Iohannis, discuții la Cotroceni cu Victor Ponta despre şedinţa CSAT din primăvară

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta, anunță Administrația Prezidențială, tema principală a discuției fiind viitoarea ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT). 

Viitoarea şedinţă a CSAT va fi prima condusă de preşedintele Klaus Iohannis, de la învestirea în funcția supremă a statului.

Şedinţa CSAT vine în contextul în care două dintre instituţiile care fac parte din această structură de securitate a ţării, Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi Serviciul de Informaţii Externe (SIE) au la conducere directori interimari, după demisiile lui George Maior şi Teodor Meleşcanu.

"În această dimineață, a avut loc, la Palatul Cotroceni, o întâlnire a Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Victor Ponta. Principala temă de discuție a fost ordinea de zi a viitoarei ședințe a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, în această primăvară", a anunțat Administrația Prezidențială pe site-ul instituției.

Ultima şedinţă a CSAT a avut loc pe 25 noiembrie și a fost condusă de preşedintele în funcţie la acea vreme, Traian Băsescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel