Klaus Iohannis, despre traseiși: Să rămână acolo, dar ar putea fi revocați

Președintele ales, Klaus Iohannis, a afirmat că este nevoie ca Senatul să respingă Ordonanţa de Guvern 55/2014 prin care aleşii locali au putut migra la alte partide într-o perioadă de 45 de zile fără a risca să-şi piardă funcţiile.

"OG 55 cu care PSD a dorit să legalizeze traseismul politic este blocată în Senat. Este nevoie de reluarea discuţiilor ca să terminăm odată. În Camera Deputaţilor a picat ordonanţa, n-are decât să pice şi în Senat", a spus Klaus Iohannis.

Acesta a spus că, în cazul respingerii ordonanţei, traseiştii riscă să-şi piardă funcţiile de primar. "Atunci reintrăm în normalitate, iar cei care au schimbat partidul sunt pasibili de revocare. Răspunsul meu pentru cei care au crezut că le e mai bine în alt partid: să le fie de bine, să rămână acolo!", a spus liberalul.

Citește și: Klaus Iohannis, primele decizii PNL după câștigarea alegerilor prezidențiale

Poziția lui Klaus Iohannis a fost susținută și de Vasile Blaga: "Nu vom primi traseişti în partid!". Sa guverneze PSD pentru ca au o larga majoritate. Sa vina cu acel buget magnific sa sa puna in practica tot ceea ce au anuntat in campania electorala, a mai spus Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel