Klaus Iohannis, despre suspendarea lui Traian Băsescu

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis a comentat demersul lui Călin Popescu Tăriceanu, de suspendare a președintelui Traian Băsescu. 

"Eu am făcut afirmația că vreau altfel de politică în România. Vreau mai puțină gălăgie și mai multe rezultate, mai puțin spectacol și mai multe soluții. E, această propunere de suspendare, după părerea mea se poate clasifica fără niciun fel de problemă ca și spectacol steril sau gălăgie sau zgomot de fond. Am discutat cu oameni simpli astăzi când am fost în oraș și m-au întrebat ce se dorește aici exact, când se alege un nou președinte se dorește referendum pentru suspendarea vechiului președinte, care oricum pleacă? Nu a înțeles nimeni despre ce e vorba și cred că e o temă total falsă care ni se propune aici, nemaivorbind de faptul că se aruncă banii publici pe geam", a afirmat Klaus Iohannis, într-o conferință de presă.

În opinia sa, inițiativa de suspendare "probabil vine să suplinească lipsa oricărui proiect din partea PSD-ului sau a altor partide care sunt foarte apropiate de PSD".

"Este un lucru care nu ajută pe absolut nimeni, ci doar distrage atenția de la campania electorală care ar trebui să fie centrată pe teme politice, și nu pe povești", a susținut Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel