Urmărește emisiunea live


Klaus Iohannis, despre refuzul lui Traian Băsescu de a fi cetățean de onoare al Sibiului- VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a explicat, într-un interviu pentru "Turnul Sfatului TV", că fostul președinte Traian Băsescu a ratat momentul în care ar fi primit titlul de cetățean de onoare al Sibiului. 

"Ar fi fost oportun atunci, când Consiliul Local a decis acest lucru, între timp, cred că a trecut foarte mult timp. Dacă și-ar fi dorit acest titlu, bănuiesc că ar fi venit să și-l ridice", a declarat Klaus Iohannis, în primul interviu de președinte pentru presa românească. 

În anul 2007, când municipiul Sibiu a fost Capitală Culturală Europeană, mai multe personalităţi au primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Sibiu, drept mulțumire pentru buna desfăşurare a programului şi a pregătirilor. Printre aceste personalităţi s-a numărat şi Traian Băsescu, care nu şi-a ridicat niciodată distincția. 

În urmă cu un an, când era primar al Sibiului, Klaus Iohannis a spus ironic cu privire la acest subiect: "Preşedintele are o agendă extrem de încărcată şi noi încercăm să ne pliem pe această agendă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel