Klaus Iohannis, despre întâlnirile de la Paris

Președintele Klaus Iohannis a declarat la întoarcerea de la Paris, unde a participat Marșul solidarității, că la Paris a fost un semn al hotărârii de a lupta împotriva terorismului.

"La Paris nu a fost doar un marș al solidarității francezilor, ci și un marș al solidarității internaționale, un semn al hotărârii noastre de a lupta împotriva terorismului și împotriva extremismului de orice fel", a declarat Klaus Iohannis la întoarcerea de la Paris. 

"Nu au participat doar europeni, nu au participat doar crestini, ci și musulmani, evrei, atei, agnostici. Au fost reprezentate statele arabe. Au venit înalți reprezentanți ai Israelului, cu toții îngrijorați de ofensiva terorismului. 

Am avut cu ocazia de a discutat cu destul de mulți lideri politici și din Europa și din lume. Am discutat doamna  cancelar Merkel, cu președintele Comisiei Europene, domnul  Junker, cu președintele Consiliului European,  domnul Tusk, cu premierul Olandei, cu președintele Ucrainei, cu premierul Israleului si mulți alții.
Doresc să folosesc acest prilej să îi mulțumesc președintelui Franței pentru invitație și pentru călduroasa primire.
Mă bucur că am putut să îi fiu alături în ceste momente grele pentru națiunea franceză", a mai declarat președintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel