Klaus Iohannis, declaraţie HALUCINANTĂ. "Restricţiile dau primele rezultate"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a afirmat din nou că măsurile de restricţie impuse de Guvern dau roade, deşi România înregistrează aproape în fiecare zi în jurul a 10.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar ziua de 11 noiembrie a adus şi un record de decese, 203. 

"Deja putem să observăm că măsurile luate de Guvern acum câteva săptămâni, măsuri care la momentul respectiv au dus la dezbateri de tot felul, dau primele rezultate. Cu siguranţă aţi observat că acum 3-4 săptămâni numărul de cazuri creştea de la săptămână la săptămână foarte mult. Acum, suntem deja în a treia săptămână în care numărul de cazuri maxim se situează în zona de 10.000 şi sunt zile în care numărul de infectări este sensibil sub 10.000. Nu putem spune că am oprit pandemia, dar avem primele confirmări că măsurile care s-au luat acum câteva săptămâni dau rezultate. 

Din păcate, aceste măsuri nu au fost suficiente. Nu au fost suficiente fiindcă vedem că la ATI numărul de persoane creşte. Din nefericire, aceasta este marea tragedie. Zilnic avem un număr important de decese. Mult prea mulţi români mor de această boală. Evident că s-a impus un nou set de măsuri restrictive din această cauză", a declarat preşedintele Klaus Iohannis. 

Pe 12 noiembrie, România a înregistrat 10.142 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, dar şi 121 de decese. La ATI sunt internate 1152 de persoane. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel