Klaus Iohannis, declarație neașteptată despre revenirea lui Crin Antonescu la conducerea PNL

PNL pare să aibă un plan de rezervă în cazul în care Klaus Iohannis nu va câștiga alegerile prezidențiale. Planul prevede ca acesta să se întoarcă la Sibiu, iar la șefia PNL să revină Crin Antonescu.

VEZI ȘI: Iohannis DEZVĂLUIE o discuție avută cu Ponta: L-am vizitat

Klaus Iohannis nu este de acord cu acest scenariu și spune că nu se gândește la nimic altceva decât la câștigarea alegerilor prezidenațiale.

Întrebat la Digi24 dacă cunoaște un astfel de plan, prin care Crin Antonescu ar putea reveni la șefia partidului, Klaus Iohannis a răspuns afirmativ.

"Nu mă preocupă. Sunt discuții despre acest subiect. Întotdeauna, când sunt etape foarte importante din alegeri, oamenii din partid își fac gânduri și se întreabă ce va fi după alegeri. Dacă mă întrebați pe mine, eu lucrez cu planul A. Sunt alegeri foarte grele, alegeri cu o miză foarte mare și nu se poate lucra la trei scenarii. Eu am un singur scenariu: să câștig prezidențialele. Pe acest drum mă concentrez. Dacă există unii care nu au nicio treabă cu campania, probabil creează alte scenarii, dar pe mine nu mă interesează", a spus Klaus Iohannis la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel