Klaus Iohannis, CRITICAT pentru ținuta purtată la baza Kogălniceanu

Designerul Clara Rotescu spune că ţinuta cu sacou gen Top Gun a preşedintelui Klaus Iohannis, purtată la baza militară Mihail Kogălniceanu, ''a făcut ravagii în rândul femeilor'', însă șeful statului a făcut o ”greșeală extraordinară”. 

Clara Rotescu este prezentă la un festival de modă la Sibiu. 

"Cert este că ţinuta cu sacou gen Top Gun a făcut ravagii în rândul femeilor", a declarat, pentru Clara Rotescu. 

Designerul îl critică însă pe preşedintele Iohannis pentru că şi-a dat jos sacoul în timpul vizitei şi s-a afişat într-o cămaşă cu mânecă scurtă, ceea ce este nerecomandat de codul vestimentar al demnitarilor. 

"Cea mai mare greşeală din lume: niciun parlamentar, niciun funcţionar public din lume nu poartă cămaşă cu mânecă scurtă. În lumea diplomaţiei este o greşeală extraordinară. Când apari oficial, când te duci să dai mâna cu nişte forţe armate, când te duci să faci un lucru oficial, nu eşti pe câmp, eşti preşedintele României. În ziua în care ai fost desemnat preşedintele României, începi să fii foarte, foarte atent tu şi soţia ta. Îţi iei ghidul vestimentar, care poate este ultima ta problemă, dar care va deveni prima. (...) Trebuia să rămână îmbrăcat cu sacou că era al doilea Petre Roman revival în lumea politicii româneşti", a precizat designerul Clara Rotescu, potrivit Agerpres. 

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, joi, la Centrul Administrativ Mihail Kogălniceanu" din Constanţa, unde a venit cu ochelari de soare, tip aviator, sacou închis la culoare şi pantaloni albi. Internauţii l-au comparat pe preşedinte cu Tom Cruise în rolul din "Top Gun" sau cu Arnold Schwarzenegger din seria "Terminator". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel