KLAUS IOHANNIS, consultări la Palatul Cotroceni. Cine lipsește

iohannis klaus dece
iohannis klaus dece

Președintele Klaus Iohannis are, luni, la Palatul Cotroceni, consultări cu partidele parlamentare. 

Președintele va discuta cu reprezentanții partidelor parlamentare despre stadiul legislației electorale, inclusiv cel al reglementărilor necesare asigurării dreptului de vot al românilor care trăiesc în afara granițelor, procedurile parlamentare de încuviințare a cererilor de urmărire penală, reținere, arestare sau percheziție a membrilor Parlamentului, precum și alte teme de interes public.

Primul partid primit la consultări va fi Partidul Social Democrat, de la ora 10:00. Va fi urmat de la ora 11:00 de Partidul Național Liberal, Uniunea Națională pentru Progresul României, de la 12:00, Partidul Conservator, de la 14:00, Uniunea Democrată Maghiară din România de la 15:00 și Grupul parlamentar al Minorităților Naționale de la 16:00. 

Alina Gorghiu, copreședintă a PNL, va lipsi de la consultări. Este plecată în SUA. Delegația PNL va fi condusă de copreședintele Vasile Blaga. Pe de altă parte, președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, este nemulțumit că partidul său nu este chemat la consultări. "Am aflat cu regret din presă ca Partidul Liberal Reformator nu se află pe lista partidelor invitate la Cotroceni de președintele României în vederea unor consultări pe teme legislative", a transmis președintele Senatului, printr-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel