Klaus Iohannis, de la Mioveni: Atenționarea mea nu a fost răutăcioasă

Klaus Iohannis a făcut noi declarații joi, 24 mai. 

"În general, noi sperăm ca lucrurile să meargă înspre bine. Sigur, o promisiune a unui Guvern este un lucru care poate fi luat de bun. Ceea ce am criticat eu este că toți guvernații s-au lăudat cu mii și mii de km de autostradă și rezultatele nu sunt pe măsură. Nu vreau să fiu greșit înțeles. România a făcut progrese, nu am rămas pe loc. (...) Însă lucrurile trebuie să se miște cu altă viteză. În acest sens a fost și atenționarea mea, care nu a fost deloc răutăcioasă", a spus președintele Klaus Iohannis.

Relocarea Ambasadei României la Ierusalim

Preşedintele a mai declarat că lasă pe seama iniţiatorilor memorandumului Guvernului referitor la relocarea Ambasadei României la Ierusalim să clarifice demersul referitor la desecretizarea documentului. 'Este treaba iniţiatorilor dacă vor să clarifice un demers sau nu', a declarat preşedintele în judeţul Argeş, întrebat cu privire la discuţia din spaţiul public, inclusiv din şedinţa de Guvern, referitoare la desecretizarea memorandumului privitor la relocarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Întrebat cum au decurs lucrurile, în contextul în care MAE efectuează o analiză referitor la impactul mutării ambasadei şi că MAE i-a adresat o invitaţie să exprime un punct de vedere, Iohannis a spus: 'La un moment dat o să vă povestesc cu lux de amănunte cum au decurs, dar nu astăzi'.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel