Klaus Iohannis, atac. Tudorel Toader, răspuns

Ministrul Justiției Tudorel Toader a răspuns atacului dur al președintelui Klaus Iohannis. 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat vineri că poate demara, conform legii, procedurile de elaborare a unui proiect de lege, el răspunzând astfel președintelui Klaus Iohannis, care joi a susținut că ministrul ar fi mers în Parlament fără a avea drept de inițiativă legislativă.

"Potrivit Legii 24, ministerele, ca să vorbim în speța noastră, pot demara procedurile de elaborare a unui proiect de lege, ceea ce s-a petrecut la Ministerul Justiției cu toată procedura pe care o cunoașteți, dezbaterile în teritoriu și celelalte", a declarat Tudorel Toader la Ministerul Justiției.

Reamintim că ieri, președintele Klaus Iohannis a făcut o amplă evaluare a ultimelor acțiuni ale Guvernului, iar printre cei vizați de acuzații s-a aflat și ministrul Tudorel Toader.

"Ministrul Justiției a reușit rezultate remarcabile negative și să se arate netransparent și mai neclar. Niciodată n-am avut până acum o astfel de procedură viciată pe legiferare. A cerut avize, toate negative, însă nu se lasă ministrul, se duce în Parlament fără să aibă dreptul, își dă fizic proiectele din mână, parlamentari din Coaliție le iau și le prezintă ca și cum le-ar fi luat de acasă. Așa nu se legiferează," a declarat Klaus Iohannis. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel