Klaus Iohannis, atac direct la PSD, dacă mai are capacitatea să guverneze

Klaus Iohannis a declarat, joi, la Craiova, că atât el, cât şi românii doresc ca PSD "să vină cu nişte rezultate tangibile".

Referitor la remanierea de care se vorbește, Iohannis a declarat că: "Dacă e nevoie de o remaniere pentru aşa ceva, atunci remaniere să fie".

Președintele Klaus Iohannis a făcut refereire și la o eventuală cădere a Guvernului Tudose.

"Trebuie să fim foarte serioși aici. Dacă și acest Guvern ar cădea, atunci cu siguranță ar trebui să-mi pun întrebarea la modul extrem de serios dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze. Deocamdată nu suntem în această situație".

[citeste si]

Iohannis a făcut un apel la stabilitate și la reintrarea într-o zonă de predictibilitate care să permită mediului economic să performeze.

„Este cazul să se liniștească lucrurile, să se reintre într-o zonă de predictibilitate, de stabilitate, pentru a permite și mediului economic să performeze. Avem o creștere economică. Ea se datorează, în bună măsură, consumului care, la rândul lui, e posibil și datorită creșterilor salariale. Până aici, toate bune. Însă, dacă vrem să avem în continuare o economie în creștere, trebuie să trecem la măsuri care sunt predictibile, care aduc dezvoltare pe termen mai lung. Altfel, tot ce am câștigat se pierde", a mai spus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel