Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră despre Teatrul Nottara

Klaus Iohannis la teatru
Klaus Iohannis la teatru

Este OFICIAL! Teatrul Nottara se mută la Palatul Cotroceni. O anunță Administrația Prezidențială, după o întâlnire a președintelui Klaus Iohannis cu directoarea Teatrului Nottara, doamna Marinela Țepuș.

"Miercuri, 25 noiembrie a.c., la Palatul Cotroceni, a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale şi directorul Teatrului Nottara, doamna Marinela Ţepuş.

Dialogul a avut loc pe fondul suspendării, pe termen nedefinit, de către conducerea Teatrului Nottara a tuturor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile situate în clădirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, Bucureşti.

Administraţia Prezidenţială va pune la dispoziţia Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, în condițiile convenite printr-un protocol încheiat între cele două părți pentru desfășurarea activității teatrului, în măsura în care spațiul permite acest lucru.

În urma discuției, s-a stabilit ca o primă reprezentație să aibă loc sâmbătă, 5 decembrie a.c., ora 19.00, sub titulatura "Teatrul Nottara și invitații săi". Administraţia Prezidenţială şi-a manifestat disponibilitatea de a găzdui spectacolele Teatrului Nottara, în acord cu posibilitățile sale, până la rezolvarea situației actuale", transmite Președinția. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel