Klaus Iohannis: ”Acești PSD-iști riscă să ne SCOATĂ din Europa!”. Atac fulminant al președintelui

iohannis juncker
iohannis juncker

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa Guvernului și la adresa PSD.

Prezent la Blaj, Klaus Iohannis a declarat că prin măsurile luate de PSD, partidul condus de Liviu Dragnea riscă scoată România din Europa.

„Acești PSD-iști s-au folosit de lipsa unei clarități în legislația în vigoare și au blocat un document la nivel european fără să se consulte cu președintele. E deja a doua oară când încearcă să facă politică externă după ureche, așa cum au făcut și salarizarea după ureche, și iese foarte prost. Prin blocarea unei declarații iată că dintr-o dată România este readusă în marginea Uniunii împreună cu țări pentru care am tot respectul, dar care sunt de esență mai degrabă eurosceptică.

Vreau să le amintesc acestor PSD-iști că românii sunt pro-europeni. Aceste măsuri din ce în ce mai frecvente, anti-europene care vin pe lina PSD, riscă realmente să ne scoată din Europa. Așa ceva nu se poate. Nu e admisibil ca PSD printr-o guvernare după ureche să ia din ce în ce mai des anumite decizii care sunt convins că sunt dictate de la nivelul partidului și nu de la nivelul Guvernului. Românii își doresc să fie parte integrată din nucleul Europei. Nu își doresc să aibă abordări eurosceptice sau antieuropene”, a declarat președintele României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel