Klaus Iohannis a uitat întrebările la referendum? Președintele s-a încurcat- VIDEO

Klaus Iohannis, în ziua în care a uitat întrebările la referendumul pe justiție
Klaus Iohannis, în ziua în care a uitat întrebările la referendumul pe justiție

Președintele Klaus Iohannis a părut că a avut două momente de blocaj în timpul declarației de la Palatul Cotroceni, chiar când voia să spună întrebările la referendumul pe justiție din 26 mai. 

”PSD-iștii nu au soluții pentru România. Exact aceste două teme le-am propus românilor pentru referendum, din 26 mai care se ține împreună cu alegerile europarlamentare. Prima temă: justiția. Aștept să spună românii că nu sunt de acord cu politicienii corupți la prima întrebare, în sensul în care: daaa, suntem de acord cu interzicerea... suntem de acord cu interzicerea corupției am vrut să spun, dar, din păcate, așa departe nu putem să mergem și atunci putem să spunem: da, suntem de acord cu interzicerea amnistierii pentru fapte de corupție. A doua chestiune, da, suntem de acord, deci a doua întrebare, da suntem de acord să se interzică OUG în domeniul justiției și-n domeniul... politicii penale. Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Avem și alegerile europarlamentare și referendum, ambele sunt despre viitorul României, viitorul european al României, iar, într-o democrație, lucrurile în politică se schimbă prin vot” a spus președintele Klaus Iohannis. 

În timpul declarației, mimica președintelui a fost sugestivă. În timp ce vorbea cursiv despre referendum, președintele a avut un moment de blocaj după ce a zis că ”da, suntem de acord cu interzicerea”, a început să râdă, și-a aruncat ochii în foaie și a afirmat că ar fi vrut să zică interzicerea corupției. Și când a spus a doua întrebare, președintele a avut un moment în care părea că a uitat ce urma să spună, uitându-se în tavan. 

Vezi de la minutul 08:18: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel