Klaus Iohannis a decorat-o pe Stela Popescu. Actrița împlinește astăzi 80 de ani

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de decorare cu Ordinul Naţional „Steaua României" în grad de Cavaler a marii actrițe Stela Popescu, care astăzi sărbătorește împlinirea a 80 de ani de viață.

"În semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretări artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generații de spectatori, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional „Steaua României" în grad de Cavaler doamnei Stela Popescu", este anunțul făcut, luni, de Administrația Prezidențială.

Actriţa Stela Popescu împlineşte, luni, 80 de ani, ocazie cu care la Teatrul de Revista Constantin Tănase a fost organizat un spectacol aniversar numit "Aplauze, Stela".

La final, Stela Popescu a făcut o promisiune îmbucurătoare pentru toţi admiratorii ei: "Vă aştept pe 21 decembrie 2020".

Totodată, marea actriță a adresat și un mesaj pentru români în prag de Sărbători: "Eu aș vrea ca toți românii să fie fericiți. Asta e dorința mea cea mai fierbinte. Când întorc capul în dreapta sau în stânga, oamenii să fie zâmbitori. În rest nu mai am nevoie de nimic  Vă doresc un an extraordinar!", a adâugat Stela Popescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel