Klaus Iohannis A ACCEPTAT propunerea unui jurnalist de la Antena 3-VIDEO

UPDATE: De la ora 14:00, îl puteți vedea LIVE pe Facebook pe Adrian Măniuțiu alături de Klaus Iohannis pedalând pentru Invictus. Imediat ce evenimentul va începe, DC News va posta VIDEO.

Știrea inițială:

Klaus Iohannis a acceptat propunerea unui jurnalist de la Antena 3.

În urmă cu două săptămâni, Adrian Măniuţiu i-a adresat o invitaţie publică lui Klaus Iohannis: aceea de a se alătura cauzei campaniei "Pedalăm pentru Invictus". Președintele a răspuns afirmativ, iar joi va pedala pentru eroii noștri.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, participă joi, 22 septembrie a.c., începând cu ora 14:00, la campania „Pedalăm pentru Invictus 2017", demarată de Asociația Povestașii şi Invictus România. Scopul acestui eveniment este strângerea de fonduri pentru a-i sprijini pe militarii români răniți în teatrele de operații din Afganistan să participe la Jocurile Mondiale Paralimpice – Invictus Games 2017 (Toronto, Canada)", se arată în comunicatul de presă transmis de Administrația Prezidențială.

Adrian Măniuțiu vrea să strângă bani pentru ca mai mulți veterani români să poată participa la ediția de anul viitor din Canada a Jocurilor Paralimpice. El și-a propus să pedaleze 2.017 kilometri.

[citeste si]

Fiecare kilometru parcurs va putea fi cumpărat online, iar banii vor fi folosiţi pentru protezele de alergare, adaptoarele pentru echipamentele sportive deja existente, bicicletele speciale pentru invalizi și pentru suplimentele alimentare ale sportivilor noştri.

Invictus Paralympics Games

În urma misiunilor NATO, doar în Afganistan, zeci de de militari români au murit, iar peste 100 au fost răniţi. Printre cei care au învins moartea, chiar dacă au fost răniţi grav, se află şi Costi, Marian, Eugen, Costel şi Ionuţ. Acum, eroii au un vis şi depinde de fiecare dintre noi să-l transformăm în realitate. Ei vor să ne reprezinte, în vara lui 2017, la Toronto, la jocurile paralimpice destinate veteranilor de război, Invictus Paralympics Games. Anul acesta nu au putut participa; nici anul trecut. Nu s-au găsit bani: 50.000 de euro.

Atât este costul protezelor, echipamentelor sportive speciale, al pregătirii, al nutriţiei, al drumului şi al participării pentru toată echipa României. Până în septembrie, scopul lui Adrian Măniuțiu, alături de INVICTUS ROMÂNIA şi POVESTAŞII, este să facă rost de toții bani. Astfel se vor pedala 2.017 kilometri care vor fi vânduți bucată cu bucată, cu 25 de Euro/KM. Apoi, pe 27 septembrie, se va organiza un eveniment de închidere a proiectului, o gala extraordinară, la care vor fi invitați toți partenerii, prietenii, sponsorii și oficialii care au sprijinit acest demers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel