Klaus Iohanis, ofițeri acoperiți în presă și politică. Liderul PNL revine asupra declarației despre spioni în presă și politică

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a revenit asupra declarației în care, răspunzând unei întrebări, a afirmat că existența unor ofițeri acoperiți în presă și în politică ar reprezenta un lucru normal.

Vezi aici declarația lui Klaus Iohannis: Iohannis: Spioni în presă și politică, ceva normal

"În urma interpretărilor date declarațiilor pe care le-am făcut astăzi, 29 septembrie, la interviurile Adevărul Live, referitoare la subiectul ofițerilor acoperiți, doresc să fac următoarele precizări:

Am fost întrebat dacă eu consider că este bine să existe ofițeri sub acoperire în general, și de asemenea în viața politică și în presă. Răspunsul meu afirmativ viza doar prima parte a întrebării, în sensul că este în regulă să existe ofițeri acoperiți în general. Nu m-am referit nicio clipă la cazurile de ofițeri acoperiți din politică sau presă. N-ar fi avut niciun sens să fac o astfel de considerație, în condițiile în care, prin lege, personalului din servicii îi este interzis să se implice în viața politică", a transmis Klaus Iohannis printr-un comunicat de presă.

Citește și: KLAUS IOHANNIS: Spionii, ceva normal. CRIN ANTONESCU: Este ilegal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel