Kim Jong-Un, în stare GRAVĂ. Chirieac, ipoteză ŞOC despre liderul nord-coreean

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că moartea liderului Kim Jong-Un din Coreea de Nord ar putea fi doar o înscenare. 

”Fundamental, noi vorbim despre un dictator cu armă nucleară, total imprevizibil, care era pe cale să arunce lumea în aer, bombardând nuclear Coreea de Sud și grație intervenției președintelui Trump care s-a întâlnit cu el de mai multe ori, lucrurile sunt acum într-un fel de război atomic înghețat în Coreea de Nord. Mai departe, omul este vestit și temut în țara sa pentru crimele îngrozitoare pe care le-a comis. Deci este omul care în acest moment s-ar afla în moarte clinică. Însă (n.r. - dacă acest scenariu nu se verifică) în mintea sa pot exista tot felul de scenarii, inclusiv să-și însceneze propria moarte", a declarat Bogdan Chirieac. 

Care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla?

Analistul politic e de părere că ar fi extrem de periculos „ca o țară precum Coreea de Nord, înarmată nuclear și cu rachete purtătoare, să fie preluată de un alt nebun”.

„Lumea moare de foame în Coreea de Nord pentru ca regimul să poată dezvolta amenințarea nucleară în baza căreia Kim Jong-Un șantaja lumea.

Cea care i-ar putea prelua funcția este sora sa. Dar repet, nu știm dacă nu este vreo înscenare de-a lui Kim Jong-Un, omul este cu probleme grave. În același timp trebuie să mai știm că în opoziție cu Statele Unite, care domină regiunea cu prosperitate și democrație, vedeți exemplele Coreea de Sud sau Japonia, China avea un tampon între zona de influență americană și imperiul central. Acest tampon era Coreea de Nord. Din acest motiv dictatorii din Coreea de Nord au fost mereu susținuți de China”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel