EXCLUSIV  Kilometri noi de autostradă. Promisiunea ministrului Răzvan Cuc

Alexandru Ichim / 06 sep 2019 / 14:05 Salveaza PDF Comentarii
Răzvan Cuc la interviurile DCNews
Descriere foto: Răzvan Cuc la interviurile DCNews

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a acordat un interviu în exclusivitate la DC News. Acesta a dezvăluit planurile de viitor, dar și câți kilometri noi de autostradă vom avea. 

Răzvan Cuc a afirmat în direct la interviurile DCNews că până la sfârșitul anului ar urma să fie dați în folosință aproximativ 100 de kilometri de autostradă. 

”În luna iunie am venit cu estimarea mea și am spus că vom avea undeva la 100 de kilometri de autostradă care vor putea fi dați în trafic la sfârșitul acestui an. Pentru acest lucru mă voi duce pe șantiere, voi stabili întâlniri.

Chiar ieri am fost pe loturile 1 și 2 de la Sebeș-Turda unde le-am spus constructorilor că voi vorbi cu doamna prim-ministru că voi sta pe acele loturi să mă asigur că vor fi finalizate. De câte ori m-am dus pe șantier, lucrurile au început să se miște. Ei stau mobilizați.

Eu iau hârtia și văd ce și-au asumat în contract și dacă nu le găsesc așa cum trebuie aplicăm clauzele din contract”, a precizat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, în direct la interviurile DCNews. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23