Urmărește emisiunea live


Keylor Navas a jucat ultimul meci pentru Real Madrid

Portar
Portar

Keylor Navas (32 de ani) a fost titular în poarta lui Real Madrid în meciul cu Betis Sevilla, pierdut de echipa lui Zinedine Zidane cu 2-0. A fost ultimul meci al portarului costarican pentru formaţia de pe ”Santiago Bernabeu”.

Acesta a aplaudat publicul actualei campioane a Europei, şi chiar a îngenuncheat în faţa fanilor, gest ce poate fi considerat ca un ”rămas bun” faţă de aceştia. Momentan, viitoarea destinaţie a lui Navas nu este una clară, dar FC Porto şi Juventus se numără printre echipele care l-ar putea legitima pe triplul câştigător de Liga Campionilor, transmite Mediafax.

2014 este anul în care Keylor Navas s-a transferat la Real Madrid, de la Levante, club care a încasat zece milioane de euri în schimbul portarului. Contractul lui Navas cu Real Madrid este valabil până în 2020, iar în cariera sa acesta a mai trecut pe la Saprissa (Costa Rica) şi Albacete.

Un titlu de campion, o Supercupă, trei Ligi ale Campionilor şi trei Supercupe ale Europei şi-a trecut Navas în palmares în perioada petrecută la Real Madrid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel