Kelemen Hunor nu vrea să facă altă numire la Ministerul Culturii

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că Uniunea nu va face o altă nominalizare în locul Rozaliei Biro pentru ministerul Culturii și că așteaptă decizia președintelui în acest sens.

"Nu fac o altă nominalizare. Aștept decizia președintelui", a declarat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

Liderul UDMR nu a dorit să comenteze declarațiile de vineri ale lui Traian Băsescu care a spus că nominalizarea lui Claudiu Manda și a Rozaliei Biro la Buget și respectiv la Cultură sunt nepotrivite.

Președintele Traian Băsescu a făcut, vineri, un apel public către premierul Victor Ponta să se gândească la alte soluții pentru portofoliile de la Buget și Cultură.

VEZI ȘI: ROZALIA BIRO, ministru la Cultură și CLAUDIU MANDA, ministru la Buget, propunerile lui Victor Ponta

"Pentru că nu au existat condiții să discut cu premierul înainte de a face nominalizările, transmit public rugămintea ca până marți, miercuri poate se gândește la alte soluții care să fie reprezentative pentru Guvernul României. Guvernul României nu este o instituție în care să faci încercări mai ales când este vorba de Cultură și Buget', a spus țeful statului la Palatul Cotroceni.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că își menține propunerile de miniștri înaintate la Cotroceni, în pofida solicitării președintelui Traian Băsescu de a se mai gândi asupra nominalizărilor la ministerul Culturii și la cel al Bugetului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel